Qui som?

Foto Club la Llagosta és l’agrupació fotogràfica de la Llagosta que reneix a l’any 2000 amb l’empenta d’un grup d’amics afeccionats a la fotografia.

Som membres de la Federació Catalana de Fotografia. El nostre objectiu es la promoció i difusió de la fotografia i per a aconseguir-ho al llarg de l’any portem a terme diferents activitats com: el concurs nacional de fotografia, el ral·li fotogràfic de Festa Major, el concurs de fotografia del Dia de la dona, la participació a la fira de Sant Ponç, la col·laboració amb altres entitats del poble i diferents exposicions.

Organitzem cursos de fotografia amb una part teòrica de maneig de càmera i una part pràctica de retoc fotogràfic amb el programa Photoshop, a més de tallers per a socis i sòcies.

Així mateix organitzem sortides a llocs d’interès per practicar i per passar-ho bé.

La nostra seu es troba al centre cultural i juvenil “Can Pelegrí”, al carrer Jaume I, nº 7.

Els concursos i exposicions les organitzem al Centre Cultural, plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

De cada concurs s’exposen unes 30 fotografies al Centre Cultural i es reparteix un total aproximat de 2000€ en premis.

CONCURS FESTA MAJOR
Es tracta d’un concurs anual a nivell nacional i federat per la Federació Catalana de Fotografia, amb dos temes: lliure i la Llagosta en blanc i negre o color. Forma part del programa d’activitats de la Festa Major del municipi.

CONCURS DIA DE LA DONA
Es tracta d’un concurs anual a nivell nacional, amb el tema “la dona” en blanc i negre o color. Forma part del programa d’activitats per celebrar el dia internacional de la dona que organitza l’Ajuntament.

RAL.LI FOTOGRÀFIC
És una activitat que es va iniciar a l’any 2010 amb motiu del desè aniversari de Fotoclub. S’organitza durant la Festa Major del municipi conjuntament amb la colla gegantera de la Llagosta.

SANT PONÇ
Participem a la Fira de Sant Ponç que organitza l’Ajuntament amb una exposició de fotografies dels sòcis i sòcies de Foto-Club. A més a més muntem un petit estudi de fotografia i fem fotos als visitants que ho desitgin.

Pots apuntar-te enviant un email a: fotoclublallagosta@gmail.com o info@fotoclublallagosta.es